top of page

Patientudtalelser

”Jeg har i mere end 25 år kommet hos Ejlerskov Tandteknik til protesebehandling og de gratis årlige proteseeftersyn. Jeg har altid været tilfreds med behandling og service. Der er aldrig noget, der skal rettes når protesebehandlingen er afsluttet. Det er meget værd, når man har et arbejde, der skal passes”.
 
Gurli Nørgaard, Frederikshavn
 
 
”Da jeg fik ny overprotese/ unitor-delprotese hos Ejlerskov Tandteknik, var alt perfekt fra starten og uden problemer, og da jeg skulle have udvidet min underprotese, gentog historien sig. Det betyder meget, når man bor på en ø”.
 
Grethe Christense, Læsø”
 
 
Efter i mange år at have udsat at få fremstillet nye proteser, fik jeg nye helproteser hos Ejlerskov Tandteknik på anbefaling af venner og familiemedlemmer, og det har jeg ikke fortrudt. Klinikkens atmosfære, professionel behandling, alt er perfekt incl. de gratis eftersyn i hele protesernes levetid”.
 
Knud Svendsen, Strandby
 
 
”Jeg har efter tandudtrækning fået lavet unitor-stålproteser hos Ejlerskov Tandteknik. Proteserne sidder virkelig godt fast og fylder næsten ingenting i munden.Ejlerskov Tandteknik ved virkelig alt om tandproteser og forklarer alting meget grundigt. Afgjort anbefalelsesværdigt”.
 
Jette Nielsen, Frederikshavn
bottom of page