top of page

Alt indenfor moderne tandprotetiske behandlinger

Jeg lægger vægt på grundig information og et indgående samarbejde med hver enkelt patient. Min erfaring er, at det giver det bedste og mest tilfredsstillende resultat. Jeg lægger ligeledes vægt på, at behandlingen foregår i en afslappet atmosfære, så De føler Dem tryg som patient. Derfor er det også helt naturligt, at De tilbydes et gratis årligt eftersyn i hele protesens levetid.

 

Er det første gang De skal have protese, får De grundig information om behandlingsforløbet og de forskellige løsningsmuligheder. Har De allerede protese, udreder vi først evt. problemer med eksisterende tandprotese, inden behandlingen begynder.

 

Alle materialer er testet og godkendt efter danske standarder.

 

Mange års erfaring indenfor tandprotesebehandling

Henrik Ejlerskov er uddannet Klinisk Tandtekniker på Aarhus Tandlægeskole. Selvstændig klinik siden 1985.

Finansiering

Få et tilbud på finansieringen af deres behandling med alle omkostninger, så de evt. kan sammenligne med andre finansieringsselskaber eller deres egen bank/ sparekasse.

 

Tilskud

Hvis De modtager førtids- eller folkepension, har De mulighed for at ansøge kommunen om helbreds- og personligt tillæg. Jeg udfylder papirerne til kommunen. Efterfølgende giver kommunen direkte besked til Dem om tilskuddets størrelse.

 

Medlem af Danmark

Er De medlem af Sygeforsikringen Danmark kan de se gældende takster her:

bottom of page